Graag wil ik me even voorstellen.

Mijn naam is Angelique Dijkstra,  Friezin, bouwjaar 1968, moeder van 3 fantastische dochters, en 2 prachtige schapendoezen.

 

Mijn studie ben ik destijds begonnen in Groningen. Na een jaar HBO verpleegkunde besloot ik over de stappen naar de studie Psychologie. In 1992 ben ik afgestudeerd in de Klinische richting met als nevenrichtingen gerontologie en neuropsychologie.

 

Na mijn studie ben ik gaan wonen in Twente. In eerste instantie heb ik gewerkt als vrijwilligster bij de SOS telefonische hulpdienst. Daarna volgde het Medisch Kleuter Dagverblijf in Boekelo waar ik groepsleidster ben geweest. In 1993 kreeg ik een baan als sociotherapeut bij de Forensisch Psychiatrische Kliniek Oldenkotte te Rekken. Tevens hield ik me bezig met Vluchtelingenwerk in de regio Twente.

 

Sinds 1998 werk ik in de Praktijk voor Medische Psychologie. Vanaf 2000 ben ik geregistreerd als eerstelijnspsychologe en sinds 2007 als GZ-psychologe.

 

Door de jaren heen heb ik vakopleidingen gevolgd op o.a. het gebied van EMDR, Mindfulness, Hypnotherapie, Cognitieve gedragstherapie (CGT), Stressmanagement en -reductie, Rouwverwerking, Oncologie, Angst&Paniek en recent de Tinnitus Retraining Therapy (TRT)opleiding en een Acceptance Commitment Therapie training (ACT). Tevens heb ik me onlangs geschoold in online behandelen.
  

Ik ben lid van de onderstaande Branche verenigingen: 

NIP         = Nederlands Instituut van Psychologen (www.psynip.nl)

ROSET   = Regionale Ondersteuningsstructuur Eerstelijnszorg Twente (www.roset-twente.nl)

EMDR     = Vereniging voor EMDR therapie (www.emdr.nl)

NVGzP    = Nederlandse Vereniging van Gezondheidszorgpsychologen (www.nvgzp.nl)

BIG registratie: 99063003825

Praktijk AGB code: 94000026

Individuele AGB code: 94002348